Hvem står bak?

Dette er meg! (Foto: Thomas Hegna).
Marit Grimsrud (Foto: Thomas Hegna).

Lydliv er et intervjuprosjekt startet opp av meg, Marit Grimsrud. Hele livet har jeg vært over gjennomsnittlig interessert i formidling, sang, musikk – i å uttrykke meg, både muntlig og skriftlig. Det har resultert i mange timer med sangtekstanalyser og aktiv lytting av favorittlåtene. Jeg bare elsker følelsen du får når tekst og melodi smelter sammen i et magisk øyeblikk! Få ting kan slå det, eller hva?

15966288_10154347455298517_1077476380079392100_n
Jørgen Johansen

Lydliv-familien besår også av meg, Jørgen Johansen. Jeg er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen, og tar oppdrag som frilansjournalist gjennom JJ Skribentoppdrag.I tillegg er jeg engasjert i Norges Handikapforbund Agder. Jeg elsker gitarriff, drivende rytmer, og har alltid hatt en forkjærlighet for norsk viserock og Hellbillies.

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s