Hva er Lydliv?

Er du interessert i musikk og låtskriving? Da er Lydliv er noe for deg! 

Gjennom Lydliv ønsker vi å sette fokus på låtskriving. I 2015 intervjuet vi 12 av landets fremste låtskrivere. I dag har lydliv.com blitt en plattform som vil formidle god låtskriving gjennom anmeldelser, promotering og blogginnlegg.

Ved oppstarten i 2015 var prosjektets visjon å skape ektefølte samtaler om låtskriving. Nå er nettsidens mål å bidra til kunnskap om låtskriving gjennom å anmelde og promotere inspirerende låtskrivere, publisere blogginnlegg om tema, og kanskje enkelte intervjuer med norske artister.

Lydliv ønsker å trekke  de store linjene; mellom artisten, musikeren, lyrikeren, låta og uttrykket. Fokuset er på de kreative møtene, og de gode samtalene.

Hvem står bak?

Lydliv er et prosjekt startet opp av  Marit Grimsrud. Hele livet har jeg vært over gjennomsnittlig interessert i formidling, sang, musikk – i å uttrykke meg, både muntlig og skriftlig. Det har resultert i mange timer med sangtekstanalyser og aktiv lytting av favorittlåtene. Jeg bare elsker følelsen du får når tekst og melodi smelter sammen i et magisk øyeblikk! Få ting kan slå det, eller hva? Til daglig skriver jeg om karriere, utvikling og kommunikasjon på maritgrimsrud.com. Det var også her Idéen om Lydliv startet.

Hvordan – og hvorfor startet du prosjektet?

Prosjektet ble startet opp som en del av maritgrimsrud.com, hvorav de første fem intervjuene ble publisert. Jeg startet prosjektet i tett samarbeid med mitt virke som journalist og anmelder for Studentavisen Unikum. I løpet av de siste årene har jeg vært så heldig å få anmelde flere konserter, og etter hvert spurte jeg meg selv om ikke det ville vært mulig å få intervjue noen av de norske artistene jeg selv blir inspirert av i mitt kreative arbeid. Derfra var veien kort til mitt første intervju med Marit Larsen som jeg lagde to versjoner av; ett til studentavisen og ett til Lydliv.

Les gjerne mer om meg og hvem jeg allerede har intervjuet.

Ønsker du å gi ditt bidrag til prosjektet? Ta mer enn gjerne ta kontakt!

Én tanke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s