3-åringen er ikke død!

For 3 år siden ble denne bloggens første innlegg publisert. På den tiden har vi rukket å intervjue 16 fantastisk inspirerende norske låtskrivere, kritisert Spellemannprisen, anmeldt nye norske utgivelser og jublet for låtskrivernettverk på Sørlandet. 

Intervjuet med Marit Larsen var det første innlegget som ble publisert for nøyaktig tre år siden. (Foto: Desirée N. Skalle).

Det er givende å se at prosjektet som startet opp som en underside på http://www.maritgrimsrud.com har vokst seg til å bli et habilt musikknettsted, særlig i Kristiansand. 3 år med varierende grad av aktivitet – men du må for all del ikke tro at Lydliv er glemt, borgjemt og på randen til å forsvinne ut av cyberspace.

Vi er klare for konserter!

For få uker siden fikk vi nemlig en ny journalist med i teamet. Jørgen Johansen gleder seg allerede til å anmelde a-has forhåpentligvis fantastiske konsert i Oslo Spektrum den 9. februar, og vi ser spent på å anmelde Ane Bruns eneste konsert på norsk jord i april. Samme måned avslutter I am K og lovende Simen Lyngroth sin splitturne – to svært lovende aktører som nylig signerte platekontrakt med Bergensbaserte Apollon Records. Førstnevnte slipper singelen «Humans» 16. februar og er klar med debutalbumet april 2018. Det er bare å glede seg!

Lydliv synes det er utrolig givende å se at det yrer av låtskrivingstalent i lille Norge. Se bare på Sigrid, Susanne Sundfør og Astrid Smeplass som for tiden herjer i inn- og utland. Det er om mulig ennå mer inspirerende å følge det lokale musikkmiljøet ved Universitetet i Agder som på kort tid har tiltrukket seg profilerte lærere som Anne Grete Preus og Anneli Drecker, i tillegg til Torun Eriksen og Askil Holm.

Dette er en liten forsmak på hva som er i vente de neste ukene. Vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s