Lydliv covrer norsk musikk!

Som en stor takk for intervjuene i 2015 skal de 12  låtskriverne covres akustisk i løpet av året.

Er ikke det noe av det viktigste? Å formide fordi man vil? Jeg er i hvert fall ikke redd for å feile.

Det har vært en stor ære å få intervjue 12 av landets fremste låtskrivere gjennom året som gikk. En etter en har de øst av sin fascinerende erfaring. For dem et lite intervju i den store sammenhengen, men for et uavhengig prosjekt som Lydliv har det vært rett og slett skikkelig stas.

For å male med enda bredere pensel, og utvide Lydlivkonseptet kommer jeg til å covre alle artistene fra fjoråret. Jeg skal ta et dypdykk i deres musikalske univers og skape en akustisk tolkning som sikkert blir full av feil, men også full av spilleglede. For er ikke det noe av det viktigste? Å formide fordi man vil? Jeg er i hvert fall ikke redd for å feile.

Norsk musikk er i vinden om dagen, og vi har virkelig mye å være stolte av her til lands. Se bare på Aurora, hvordan hun briljerer i sjiktet, ikke bare her hjemme, men også i utlandet. Det er intet mindre enn imponerende.

Jeg gleder meg til å bidra med å feire den norske musikken, også dette året. Alle covrene vil skje eksklusivt kun på Lydlivs facebooksider, så følg med der fremover. Første låt kommer allerede i påska!

Heia norsk musikk!

Skjermbilde 2016-03-17 kl. 15.19.32.png

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s